Ville Veier samarbeider med Mablis festivalen

Det er en glede å kunne annonsere vårt kunstneriske samarbeid med Stavangers fineste festival og vårens prosjekt!

Ville Veier har gleden av å invitere festival publikummet på Mablis festivalen 2019 til skulpturparken “Utsikt til innsikt” - inspirert av sangtekstene til årets artister!

Vi har laget en visuell fremstilling av sangtekster til artistene på årets lineup. Ville veier har skapt en rytmisk forbindelse mellom artistenes tekster, vår egen intuitive tolkning og videre i en visuell formgivning, sammensatt av materialer fra gjenvinning. I møte med festivaldeltakerne ønsker vi å gi rom for å utforske og reflektere. Gjennom videoinstallasjon, skulptur, maleri og tegning som tar opp tema som minner, optisk illusjon, overvåking av samfunn, forsøpling, kjærlighet, mytologi og lengsel presenterer vi en utkikkspost til det som skjer utenfor og innenfor oss selv.

Mablis festivalen arrangeres i Vålandsskogen 14-15 juni 2019. For info og billetter se www.mablisfestivalen.no


Vi ønsker dere hjertelig velkommen!


tori aadnesen