Referanser

 

Referanser

 
 

              Fra deltakere

“Har takket være Ville Veier og en viss egeninnsats lært å stole mer på meg selv. Og å være trygg i egen person selv om ikke alt er helt perfekt. Ville Veier er et knallbra tiltak for personlig utvikling, noe som er mer abstrakt og vanskelig å sette ord på.”

”Jeg har erfart at det ikke er så farlig å vise seg, jeg trenger ikke å holde igjen. Ikke sensurere meg selv, jeg klarer ting bedre enn jeg tror selv. Tør nå å være meg selv. Dette er noe jeg kan ta med meg videre i alt. Har jeg noe å bidra med så tør jeg nå å komme med det og vise det.”

”...i Ville Veier har jeg lært at jeg er god nok akkurat slik som jeg er, og at jeg kan få til akkurat det jeg vil. Og at alt ikke alltid må være perfekt. Jeg har utviklet meg veldig mentalt og blitt kvitt mange sperrer. Jeg har fått en ny livsgnist av at jeg føler at jeg mestrer noe bra!”

“Dette er det største og beste jeg har vært med på. En barnedrøm gikk i oppfyllelse. Og det betyr jo at drømmer kan bli virkelig. Hvem skulle tro at jeg kunne spille teater? Men ja, jeg klarte det. Vi klarte det!”

“Jeg har fått selvtillit. Det å stå foran folk å snakke- det liker jeg egentlig ikke, har hatt angst lenge for det. Merker på at møter tør jeg nå å si det jeg mener, jeg føler meg ikke dum lenger, selv om jeg ikke kan fagutrykk. Jeg tør å snakke på min måte.” 

“Jeg har en ny tro på meg selv og hva jeg kan, jeg er en helt annen plass nå enn hvor jeg var, Ville Veier har betydd alt for meg.” 

”Mine personlige egenskaper er blitt mer tydelige for meg, og jeg har oppdaget at jeg kan nå mål jeg setter meg hvis jeg bare går ordentlig inn for det.” 

“Jeg har fått en ny mening med livet.” 

”Bare det å stå på en scene var tøft, men givende. Jeg deltok i sol og hardt vær! Jeg har ikke fullført mye i livet, men dette var jeg med på fra begynnelse til slutt.” 

«Jeg vil trekke frem særlig hvordan jeg fikk jobbe med angst og fikk erfare at den ikke er så farlig og kan overvinnes. Jeg kan nok i større grad overvinne angst også i egen hverdag etter disse nye erfaringene.» 

“De rundt meg merker jeg er annerledes på en ny og positiv måte, jeg har fått troen tilbake.”

“Jeg har fått respekt for avtaler og for andre i gruppen. Jeg har oppdaget at jeg kan nå målene jeg setter meg hvis jeg bare går ordentlig inn for det.” 

“Jeg hadde ikke planer om å bli med lenge i gruppa, men da jeg først begynte, klarte jeg ikke la være å komme” 

"Ville Veier er barndomshjemmet mitt. Det var her jeg vokste og utviklet meg."

”Jeg vil trekke frem opplevelsen av hvor mye jeg har vokst på å tørre gjøre noe nytt, og ta utfordringer. Det har krevd så mye av meg, men gevinsten har vært så uendelig stor! Å oppdage nye sider ved meg selv og at jeg kan mer enn jeg selv trodde. Nå er det viktig for meg å jobbe videre med det grunnlaget Ville Veier har gitt meg. Å stole på meg selv, være raus med meg selv, tillate meg selv å være god nok som jeg er. Gi meg selv rom for å gjøre feil, uten at det skal knekke meg. Gi meg selv en klapp på skulderen når jeg gjør noe bra. Jeg vil ta livet i hånden og si, takk for at jeg er meg. Det finnes kun en av meg, jeg er unik og jeg er blitt tildelt talenter som jeg kan være stolt av! Jeg tror jeg kan si med hånden på hjertet at Ville Veier har bidratt til at jeg har fått livet tilbake!” 

Copyright © 2019