Ville Veier presenterer "TRANSIT" en kortfilm av Ville Veier

Its a wrap!!! Stor takk til filmteam og crew!

Takk til Kristoffer Joner i ubetalelig bidrag!

Arne Bru Haug, Andreas Bru Eide, Kaisa Dahl

Morten Sande og Avinor Sola flyplass for lån av utenriksterminal helt for oss selv!

Tou scene for lån av Maskinhallen!

Takk til alle de fantastiske deltakerene i Ville Veier som har debutert som skuespillere og gitt alt over flere måneder i prosessen fra ide til produkt med øving i tett program, hardt arbeid og opptak, -og som har gjennomført med glans!!

Ikke minst en stor takk til prosjektlederne i Ville Veier som har gjort det hele mulig og jobbet dag og natt!! For noen lange, intense, fantastiske, hektiske og minnerike dager og opplevelser for livet i det som har blitt Ville Veiers første kortfilm!

Premiere på kino1 i Stavanger! 

tori aadnesen