Ville Veier er foredragsholder på NTNUs Helsefremmende drama og teater konferanse

Ville Veier er foredragsholder på NTNUs konferanse om Helsefremmende drama og teater arbeid torsdag 25. oktober. Konferansen er samarbeid mellom Institutt for psykisk helse og Institutt for kunst- og medievitenskap.

Konferansen er samarbeid mellom Institutt for psykisk helse og Institutt for kunst- og medievitenskap. På tvers av NTNU fronter vi helsefremmende drama og teater. Forskere og praktikere presentere nybrottsarbeid i skjæringspunktet mellom scenekunst og psykisk helsearbeid. Etter fusjonen i 2016 kan det nye NTNU vise til en unik spisskompetanse på dette feltet. Innledere fra NTNU og nasjonale og internasjonale partnere vil åpne en tverrfaglig dialog som setter teatervirksomhet på dagsorden i psykisk helsekontekst. 
Dr. Emma Brodzinski, Department of Drama, Theatre and Dance, Royal Holloway, University of London, er keynote speaker. Hun er dramaterapeut og internasjonalt anerkjent forsker på drama- og teaterpraksis rettet mot helse og omsorg. 

Initiativtakere til konferansen er førstelektor Wigdis Sæther, Institutt for psykisk helse, Fakultet for medisin og helsevitenskap, NTNU, og førsteamanuensis Ellen Foyn Bruun, Institutt for kunst og medievitenskap, Det humanistiske fakultet, NTNU. I arrangementsgruppen er også førsteamanuensis Wenche Tørrissen, Høgskolen i Volda/Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg.
Når: Torsdag 25. oktober, kl. 09.00 til 15.00
Hvor: Auditorium KA11, Kunnskapssenteret på Øya, Olav Kyrres gate 10, 7030 Trondheim

tori aadnesen